Εκτύπωση

 

Φίλοι Μαθητές,

Η πολύχρονη μελέτη του φροντιστηρίου μας από το 1974 πάνω στον παράγοντα επιτυχία, μας οδήγησε στη δημιουργία της απαραίτητης υποδομής μιας ουσιαστικής προετοιμασίας για την επιτυχή προσέγγιση των στόχων σας στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Πιστεύοντας ότι η μάθηση πρέπει να συνδέεται με τη σιγουριά που δημιουργεί ένα οικείο περιβάλλον, δημιουργήσαμε στο Βύρωνα ένα επιτελείο με τη ζεστασιά και το ενδιαφέρον ενός πολύ δικού σας ανθρώπου.

Δε σκεφτόμαστε να μεταδώσουμε σε σας στείρα τις γνώσεις μας. Με λογική αντίθετη στη μαζικοποιημένη εκπαίδευση καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε το μαθητή σαν ξεχωριστή προσωπικότητα, που χρειάζεται κίνητρα στα κοινά μαθητικά πράγματα.

Απόρροια αυτής της προσπάθειας είναι η δημιουργία του  δικού μας μοναδικού συστήματος. Ένα εκπαιδευτικό σύστημα  με μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική λογική που μέσα στην τάξη κάνει την εκπαίδευση ομαδική και ταυτόχρονα προσωπική για τον κάθε μαθητή.

Παρακολουθώντας πάντα  τα εκπαιδευτικά δρώμενα, μεταβάλλουμε και συμπληρώνουμε το σύστημα μας, ώστε τα Φροντιστήρια Σάρολα να καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες των μαθητών.

Φιλικά,

Από τη Διεύθυνση

Tags: